פניני ג’ל עגבניות וטבסקו

מתקבלות כ-100 פנינים קטנות

המרכיבים

16 גרם Flexy Gel (למידע על המוצר לחצו כאן!)

300 גרם מחית עגבניות

3 גרם טבסקו

12 גרם סוכר

3 גרם מלח

אופן ההכנה

  1. מכניסים את כל החומרים למעט השמן לקערת התרמומיקס ומערבבים 5 שניות/ מהירות 4.
  2. מביאים לרתיחה 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  3. מיד לאחר הרתיחה מעבירים את התערובת לבקבוק הלחיץ.
  4. מטפטפים מהבקבוק הלחיץ את הנוזל החם אל כוס השמן הקר ליצירת פניני ג’ל.
  5. מסננים את פניני הג’ל דרך מסננת דקה.
  1. משתמשים או מעבירים לכלי אחסון.
  1. ניתן לשמור על הפנינים עד כשבוע במקרר.

FEINTIP

  • פניני ג’ל הן קלות להכנה ומאפשרות להוסיף יצירתיות רבה למנות שונות.
  • בהכנת פניני ג’ל ממיץ מתוק מומלץ לשטוף את הפנינים המסוננות במעט מיץ תפוזים או אשכוליות בכדי להפטר משאריות שמן.
  • ניתן להכין קוביות ג’לי או כל צורה אחרת ע”י יציקה של הנוזל החם לתבנית שקעים מסיליקון.