פונץ’, משקה תפוחים חם

6 כוסות

המרכיבים

500 גרם מיץ תפוחים
500 גרם מים
¼ מקל קינמון (3 ס”מ)
1 כוכב אניס
50 גרם דבש
1 כף תערובת יבשה של חליטת לימונית, או 1 כף תערובת יבשה של חליטת ורדים
40 גרם מיץ לימון טרי
1 תפוז, קלוף, חף מציפה לבנה וגרעינים

אופן ההכנה

  1. שמים מיץ תפוחים, מים, מקל קינמון, כוכב אניס, דבש, תערובת חליטה, מיץ לימון ותפוז בקערת הערבוב ומחממים 7 דקות/C°100/מהירות 1. משרים ל-15 דקות.
  2. מכניסים את סלסלת הבישול למקומה, מחזיקים אותה במקומה בעזרת המרית ומסננים את הפונץ’ לכוסות או ספלים. מגישים מיד.