סוכר וניל

כ – 200 גרם

המרכיבים

1 מקל וניל, חתוך לקטעים
200 גרם סוכר

אופן ההכנה

  1. שמים חתיכות מקל וניל וסוכר בצנצנת עם מכסה מתברג. סוגרים את הצנצנת ומנערים כדי לערבב את חלקי מקל הווניל והסוכר. שומרים ליומיים-שלושה.
  2. מעבירים את תוכן הצנצנת לקערת הערבוב וטוחנים 20 שניות/מהירות 10. משתמשים בסוכר וניל על פי הצורך או שומרים בצנצנת ומאחסנים במקום יבש.

FEINTIP

  • כפית אחת של סוכר וניל תוצרת בית שווה פחות או יותר לשלוש כפיות (15 גרם) סוכר וניל קנוי.
  • השתמשו במקלות וניל שנותרו ממתכונים אחרים (שטפו ויבשו את המקל אחרי השימוש הראשון). סוכר וניל כזה יהיה פחות ארומטי.