לימונדה

6 כוסות

המרכיבים

2-3 לימונים, רצוי אורגניים, לא קלופים, חצויים
1000 גרם מים קרים
100 גרם סוכר (אבקת סוכר), או לפי הטעם
10 קוביות קרח

אופן ההכנה

  1. שמים לימונים, 500 גרם מים וסוכר בקערת הערבוב. מחזיקים את כוסית המדידה במקומה ומרסקים 2 שניות/מהירות 10.
  2. מוסיפים את יתר 500 גרם המים. מכניסים את סלסלת הבישול למקומה, מחזיקים אותה במקומה בעזרת המרית ומסננים את הלימונדה לקנקן. מוסיפים קוביות קרח ומגישים מיד.

FEINTIP

  • בחרו לימונים קטנים יחסית עם קליפה חלקה ומבריקה, שיש בהם יותר מיץ ופחות ציפה לבנה.
  • כדי להכין לימונדה מתוקה או חמוצה יותר, התאימו את כמות הסוכר לטעמכם.