גספצ’יו עגבניות

6 מנות

המרכיבים

החומרים לגספצ’ו:

1 ק”ג עגבניות שרי אדומות בשלות

150 גרם מלפפון ירוק

1 כף חומץ שרי או מיץ לימון

2 שיני שום קלופות

30 גרם פלפל חריף אדום ללא גרעינים– לא חובה למי שלא אוהב חריף

100 גרם לחם לבן ללא הקשה

5 גרם (½ כפית) פלפל שחור גרוס

10 גרם (1 כפית) גרם מלח דק

החומרים לעיטור:

קוביות קטנות של מלפפון וקרוטונים

אופן ההכנה

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 1.5 דקה/ מהירות 10.
  2. מוזגים את הגספצ’יו לכוסות. מפזרים קרוטונים וקוביות מלפפון מעל ומגישים קר.

FEINTIP

  • אפשר להשתמש בעגבניות תמר שצצות לרגע בקיץ ונעלמות כהרף עין במקום עגבניות שרי.