גלידת וניל

2 ליטר

המרכיבים

600 גרם חלב

12 (240 גרם) חלמונים

180 גרם סוכר

גרגירים ממקל וניל חצוי

80 גרם תערובות לשיפור מרקם גלידה

400 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר, חלב, הביצים, וניל ותערובת לשיפור מרקם גלידה ומבשלים 10 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 3.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים 7 שניות/ מהירות 5.
  • מעבירים את הבלילה למקרר ל-8 שעות לפחות.
  • מכניסים את הבלילה למכונת גלידה ומפעילים על פי הוראות היצרן עד לקבלת גלידה.

FEINTIP

הוסיפו לגלידה שברי עוגיות, קרמל או סירופ שוקולד לפינוק מושחת במיוחד