אורז מאודה

6 מנות

המרכיבים

1000 גרם מים
1.5 כפיות מלח
20 גרם שמן זית (לבחירה) או 20 גרם חמאה (לבחירה)
50-350 גרם אורז לבן ארוך

אופן ההכנה

  1. שמים מים, מלח ושמן זית בקערת הערבוב.
  2. מכניסים את סלסלת הבישול למקומה, שוקלים בה אורז ומבשלים 20 דקות/C°100/מהירות 4.
  3. מעבירים את האורז לכלי הגשה ומגישים חם.

FEINTIP

סוגי אורז מסוימים צריך לשטוף (לפי ההוראות על גבי האריזה). הניחו את סלסלת הבישול בקערת הערבוב הריקה, שיקלו בה אורז, הוציאו את סלסלת הבישול ושיטפו את האורז היטב תחת זרם מים. המשיכו לפי הוראות המתכון.